Publiserte artikler

EM-oppdatering

Tyskland overrasket mot Russland. Foto: CEV

Alle lagene som er med i europamesterskapets sluttspill for kvinner, har nå spilt tre kamper. To kamper gjenstår da for alle lagene, før de fire beste i hver pulje går videre til åttedelsfinaler. De to gjenstående kampene skal spilles over tre dager, og deretter får lagene to dagers pause, blant annet til forflytning, før åttedelsfinalene spilles i hvert av de fire arrangerende landene.

Etter tre kamper står fire lag uten poengtap. Det er Serbia i pulje A, Italia og Polen i pulje B og Nederland i Pulje C. Tyrkia i pulje A og Slovakia og Tyskland i pulje D har heller ikke tapt kamper, så alle disse er klare for åttedelsfinalene.

Den store overraskelsen så langt, er at Tyskland slo Russland i pulje D, men det er nok likevel ingen fare for at Russland ikke tar seg videre fra puljespillet.

Mer blir avklart når dagens åtte kamper er spilt. Resultatene ser du her. Stream av dagens kamper, som innledes med Finland-Frankrike kl. 16:00, kan du se her.

Legg igjen en kommentar