Publiserte artikler

Verdensmestere

Norsk-canadisk forbrødring. Foto: sportcamp.gr

Det norske veteranlandslaget for menn som er 45 år eller mer, forsvarte VM-tittelen fra i fjor da de i går vant finalen mot Canada 3-0. Turneringen Global Cup er et mesterskap som ikke er arrangert av FIVB, men er en invitasjonsturnering der flere av klassene i år har vært arrangert i Loutraki i Hellas, andre i St. George i USA.

I år stilte Norge med to lag i mennenes klasse. I tillegg til verdensmesterne i klasse 45+, hadde Norge også et lag i klasse 60+. For de eldste gikk det ikke like godt som for «juniorene», men de fikk med seg seire mot både Sverige og Hellas. Russland vant alle sine kamper i denne klassen.

For de norske verdensmesterne spilte følgende: Tiit Anderson, Petter Bjørbæk, Olav Helland, Ørjan Kvalvik, Gunnar Lindstøl, Eirik Roness, Jan Gaute Sannarnes og Håvard Visnes. Neven Kuresevic fungerte som lagleder for begge de norske lagene. Se arrangørenes facebookside her.

Legg igjen en kommentar