Publiserte artikler

Resultater i Latvia

Mathias Berntsen får mye serve på seg. Foto: FIVB

De to norske lagene som har deltatt i tre-stjernersturneringen i Jurmala i Latvia har spilt ferdig. Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt kom seg ikke videre fra puljespillet etter to tap, det siste etter en tett kamp mot latvierne Solovejs-M. Samoilovs med 1-2 (21-19, 20-22, 12-15). Det ga delt 25. plass til slutt i turneringen.

Laget med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol kom lengre. Det ble tap i puljefinalen mot Erdmann-Winter fra Tyskland. Også her var det muligheter til norsk seier, men til slutt ble det tap 1-2 (21-19, 25-27, 9-15). Men siden Berntsen-Mol hadde vunnet sin første puljekamp, var de likevel videre til første runde i eliminasjonsspillet. Her møtte de Bercik-Dumek fra Tsjekkia, og etter nye tre sett var de videre med 2-1 (21-12, 18-21, 15-9). I neste runde skulle de så opp mot laget som slo Bergerud-Retterholt i deres første kamp, Patterson-Budinger fra USA. Laget fra Nord-Amerika ble dessverre også litt for sterke for Mathias og Hendrik og vant 2-1 (15-21, 21-15, 15-13). Berntsen-Mol kan da reise hjem fra Latvia med en 9. plass. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar