Publiserte artikler

Utslått i Rwanda

Emil Øfstaas server i Rwanda med Stian Opsahl som tilskuer. Foto: FIVB

Alle de tre norske lagene som har deltatt i en-stjernesturneringen i Rubavu i Rwanda har spilt ferdig. Som kjent fikk alle lagene direkte plass i hovedrunden, og de havnet med det blant de seksten som spilte puljespill. I puljespillet fikk Hans Erik Dybfest og Ruben Løvli to tap, og endte dermed som nr. 13.

Lagene Stian Opsahl-Emil Øfstaas og Kjetil Tellnes-Ragnar Iversen gikk derimot videre til eliminasjonsspillet etter et tap og en seier. Men i første runde i eliminasjonen ble det tap for begge, og det ga delt niendeplass til slutt. Alle resultatene har du her.

I tre-stjernersturneringen i Jurmala i Latvia kvalifiserte Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt seg til hovedrunden. Der har både de og det allerede hovedrundeklare laget med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol spilt sin første puljekamp. Best har det gått for Berntsen-Mol, som med seier 2-1 (21-15, 17-21, 16-14) mot Vasiljev-Juchnevic fra Litauen allerede har sikret seg spill i eliminasjonen. Bergerud-Retterholt måtte derimot se seg slått 0-2 (14-21, 18-21) av Patterson-Budinger fra USA, og må vinne sin neste kamp mot Solovejs-M. Samoilovs fra Latvia for å gå til eliminasjonsdelen. Denne kampen går kl. 16:00 i dag. Berntsen-Mol spiller puljefinale kl. 14:00 mot Erdmann-Winter, Tyskland. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar