Publiserte artikler

Volleyballhistorie

En tidlig utgave av NVBFs medlemsblad. Faksimile RWs blogg

Raymond Wardenær er æresmedlem i Norges Volleyballforbund. Han har vært sentral i norsk volleyball siden 60-tallet, og fra 70-tallet og til han gikk av med pensjon var han ansatt i administrasjonen der han etter hvert hadde flere funksjoner. Blant annet var han i mange år redaktør av NVBFs magasin Volleyballnytt. Han er også ivrig og dyktig fotograf, og de fleste volleyballinteresserte har nok lagt merke til ham med fotoapparatet ved siden av banen både innendørs og utendørs.

Nå når han er pensjonist, legger han ned mye arbeid i dokumentasjon i form av bilder og tekst av det han har vært med på. Han har en blogg der vi blant annet kan se utviklingen av forbundets medlemsblad. Men bloggen gir oss også interessant innblikk i først og fremst norsk, men også eldre og nyere internasjonal, volleyballhistorie.

Du finner bloggen her.

Legg igjen en kommentar