Publiserte artikler

Veteran-VM i gang

Norges VM-lag i klasse 45+
Norges VM-lag i klasse 60+

Volleyballturneringen Global Cup – World Senior Volleyball Championship – startet opp i greske Loutraki i år. Dette uoffisielle verdensmesterskapet for veteraner går årvisst, og de forskjellige klassene går på flere kontinenter. I Loutraki spilles i år klassene 40+, 45+, 55+ og 60+ for både kvinner og menn. Norge deltar denne gangen med to lag, menn 60+ og menn 45+. De siste er forsvarende mestere i klassen.

Mesterskapet ble innledet med en velkomstmiddag i går kveld, mens de første kampene er spilt i dag. Begge lagene har kommet godt i gang. I den eldste klassen slo Norge Sverige med 2-0, mens det yngste beseiret vertene Hellas med 2-1. Du kan se facebooksiden fra arrangørene her.

Legg igjen en kommentar