Publiserte artikler

Hendt i sanden

Daniel Bergerud angriper i finalen i Budapest mot Italia. Foto: FIVB

De fleste mediene har vært over seg etter superguttene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, så vi skal ikke bidra med annet enn å si at de har gjort helt utrolige bedrifter denne sesongen, og i helgen utførte de altså bragden å forsvare europamesterskapet de vant første gang i fjor. Vi har en mistanke om at årets mesterskap heller ikke blir det siste. Les hos CEV her for resultater og kommentarer.

Men det har vært andre norske som har vært ute i sanden og gjort gode prestasjoner. Best har det gått for Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt. I en-stjernesturneringen i Budapest gikk de på et knepent finaletap 1-2 (16-21, 21-19, 9-15) mot Windisch-Cottafava fra Italia. Resultatene er her.

I Miguel Pereira i Brasil, også den en-stjernes, ble Ruben Løvli og Hans Erik Dybfest nr. 5, mens Vegard Løkken og Hans Erik Dybfest kom på niendeplass. Resultater her.

Og i ukens siste en-stjernes, i Vaduz, ble Svein Solhaug og Jonas Tomter nr. 9. Resultater er her.

Legg igjen en kommentar