Publiserte artikler

Fra sanden

Svein Solhaug og Jonas Tomter i aksjon i Vaduz. Foto: FIVB

Dessverre er det ikke alle lagene som startet internasjonale turneringer i sanden denne uken som henger med fortsatt. Vårt superlag med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er imidlertid i høyeste grad med i EM i Moskva. De har også fått etterlengtet tid til restitusjon, ettersom den siste puljekampen mot Plavins-Tocs utgikk da latvierne meldte skadeforfall. Det ga samtidig Anders og Christian seier i puljen, og de slipper da å spille første runde i eliminasjonsspillet og går direkte til åttedelsfinalen. Den kampen går kl. 15:45 i dag og de møter vinnerne av kampen mellom Heidrich-Gerson fra Sveits og Seidl-Waller fra Østerrike. Resultatene kommer her. EuroVolleyTV begynner ikke å sende før kvartfinalene begynner. For kvinnenes del begynner de i dag kl. 17:00, mennenes går i morgen, se her. På NVBFs sider blir det også vist til stream på en russisk nettside, sjekk her.

Kvinnelaget som har spilt EM må dessverre gi seg etter puljespillet. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland har tatt sett mot alle lagene, men når det ble 10-15 i alle de avgjørende settene, var det bare å pakke kofferten for hjemreise.

I en-stjernesturneringene som går rundt om i verden, er det bare lagene som var direktekvalifisert til hovedrundene som fortsatt henger med. Turneringen i Vaduz startet en dag før de andre, og der har Svein Solhaug og Jonas Tomter sikret seg spill i eliminasjonsdelen etter at de vant sin første kamp i puljespillet. De slo der Gahr-von Deichmann fra Liechtenstein 2-1. I kampen om puljeseier ble det derimot tap 0-2 for Kindl-Seiser fra Østerrike. Men altså likevel videre spill. Stian Opsahl og Christian Ruud ble utslått i andre kvalifiseringskamp. Turneringens hjemmeside er her.

I Budapest skal Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt spille sin første kamp i puljespillet kl. 14:30. Motstandere er Jakopin-Bozenk fra Slovenia. Jørn Olav Gamlemoen-Christian Helland og Rugile Lavickyte-Frida Berntsen tapte begge første kvalifiseringskamp. Hjemmesiden er her. Både kampene i Vaduz og i Budapest vises på EuroVolleyTV, sjekk her.

Puljespillet i Miguel Pereira i Brasil starter også i dag. Kl. 14:50 møter Ruben Løvli og Hans Erik Dybfest Kazhamiaka-Donovan fra Canada, kl. 15:40 spiller Vegard Løkken og Erlend Henriksveen mot Arthur-Adrielson fra Brasil. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar