Publiserte artikler

EM-kvartfinale

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fikk det ganske lett i første sett av åttedelsfinalen i EM mot Adrian Heidrich og Mirco Gerson fra Sveits. Settet ble vunnet klart 21-14. Det neste settet ble imidlertid tyngre. Sveitserne var oppe i en ledelse med tre poeng før Anders og Christian fikk utlignet og komme foran med et poeng. Men settet ble ikke vunnet før det sto 26-24 til de norske.

Det betyr kvartfinale i morgen. Motstandere blir laget som slo dem i semifinalen i VM, Julius Thole og Clemens Wickler fra Tyskland. Kampen går kl. 12:15. Den streames på EuroVolleyTV, men ifølge CEV har NENT, Nordic Entertainment Group, kjøpt rettighetene til EM, og det betyr trolig at noe av mesterskapet vises på deres plattformer. EM-semfinaler søndag står i hvert fall på programmet fra kl. 11:00 på Viasport 1. Se meldingen fra CEV her.

Legg igjen en kommentar