Publiserte artikler

Seier og tap i Moskva

Anders fortsetter å blokke i EM. Foto: CEV

Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland startet godt mot det russiske laget Bocharova-Voronina da dagens EM-kamper startet i Moskva. De norske vant det første settet 21-16 og så ut til å være på vei mot en viktig seier. Men russerne snudde kampen og vant de to neste settene 21-14, 15-10. Det betyr at Kjølberg-Hjortland må vinne morgendagens kamp mot Schützenhöfer-Plesiutschnig fra Østerrike for å gå videre til eliminasjonsspillet. Alle de andre lagene i puljen har vunnet, så med tap vil det være hjemreise.

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum møtte et russisk lag som hadde lite å stille opp med mot nordmennene i dag. Anders satte sine berømte blokker og Christian hadde sin normalt stabile side out. I tillegg dro Anders fram noen ess på hoppserve, så laget Bykanov-Samoday måtte tåle å få 13-21, 7-21 mot seg etter at Anders og Christian hadde framstått på en helt annen måte enn i går.

De norske lagene spiller sine siste puljekamper i morgen. Kjølberg-Hjortland spiller kl. 8:30, mens Mol-Sørum møter Plavins-Tocs fra Latvia kl. 10:30. Live oppdatering av resultatene er her. Stream finnes her.

Legg igjen en kommentar