Publiserte artikler

To norske EM-lag

I dag starter EM i sandvolleyball i Moskva. Mesterskapet går på Luzhniki Sportskompleks og foregår fram til søndag. Opprinnelig var bare vårt topplag med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum klare for mesterskapet, i tillegg til dommerdelegat Geir Dahle. Men etter at to nederlandske lag ble skadet i Wien før helgen, har også Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland blitt forfremmet fra reservelisten.

Og de to sistnevnte starter med kamper allerede i kveld. Kl. 19:30 norsk tid møter de to Bonnerova-Maixnerova fra Tsjekkia. I puljen har de to ellers et russisk og et østerriksk lag som de møter henholdsvis onsdag og torsdag.

I alt deltar 32 lag i hver klasse i Moskva. Lagene er delt i åtte puljer, og etter at alle i puljen har møtt hverandre, går de tre beste til eliminasjonsspill. Toerne og treerne går til første runde, mens puljevinnerne går til åttedelsfinale.

Anders Mol og Christian Sørum spiller sin første kamp i morgen. De møter A. Huber-Dressler fra Østerrike kl. 11:00. De andre lagene i puljen er fra Russland og Latvia.

Mesterskapets hjemmeside har du her. Vi har ikke funnet sendeplan for mesterskapet på EuroVolleyTV, men kommer kanskje senere, sjekk siden her. Det er også mulig kampene går på CEVs YouTube-kanal, sjekk her.

Legg igjen en kommentar