Publiserte artikler

Fortsatt på topp

Christians mottak betyr mye for suksessen. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum gjentok bedriften fra i fjor da de i dag vant majorturneringen med fem stjerner i Wien. Motstanderne Alison Cerutti og Alvaro Morais Filho hadde lite å stille opp med i første sett da blokkene til Anders satt, og når brasilianerne ikke ble blokket ned, ble de presset til å gjøre feil. Hele 21-11 ble første sett vunnet. I det andre settet startet Alison-Alvaro Filho best, og hadde på det meste ledelse med tre poeng. Men Mol-Sørum snudde, og med 21-17 var nok en seier i World Tour sikret.

I semifinalen slo Anders og Christian det polske laget Fijalek-Bryl 2-0 (23-21, 21-12). Det neste på programmet for Anders og Christian er EM i Moskva til uken.

Legg igjen en kommentar