Publiserte artikler

Kvartfinaler

Ane Guro og Victoria kan juble for kvartfinale. Foto: FIVB

Begge lagene som fortsatt er med i World Tour-turneringene denne uken, har tatt seg til kvartfinale. Victoria Kjølberg og Ane Guro Hjortland vant også puljefinalen i Ljubljana mot Piersma-Ypma fra Nederland, resultat 2-1 (26-24, 21-23, 15-8). Og i og med at dette er en turnering med 16 lag i hovedrunden, går de som puljevinnere direkte til kvartfinalen. Der skal de møte Legieta-Lodej fra Polen kl. 16:00. Resultatene kommer her. Kampen går på centercourt, og det betyr at den vil bli streamet her.

Anders Mol og Christian Sørum tapte sitt første sett mot italienerne Nicolai-Lupo i åttedelsfinalen i Wien i går. De norske hadde vunnet det første settet lett, og de hadde heller ingen problemer med å ta det avgjørende. Resultatet ble 2-1 (21-12, 19-21, 15-7). Kvartfinalen i dag går kl. 15:15. Resultatene er her. Stream kan du se her.

Legg igjen en kommentar