Publiserte artikler

Begge til semi

Det ble blokkpoeng på Anders i kvartfinalen også. Foto: FIVB

Det blir semifinale i morgen på både laget med Anders Mol og Christian Sørum, og laget med Victoria Kjølberg og Ane Guro Hjortland. Mest prestisje er det selvsagt i fem-stjernersturneringen i Wien der Anders og Christian i dag hadde relativt små problemer i kvartfinalen mot det sveitsiske laget Heidrich-Gerson. De norske har bare møtt sveitserne en gang før, og det endte med tap. Men denne gangen ble det klar norsk seier 2-0 (21-14, 21-13).

Men også i en-stjernesturneringen i Ljubljana har de norske utøverne gjort en fin innsats. I kvartfinalen slo Victoria og Ane Guro det polske laget Legieta-Lodej 2-0 (21-12, 21-19).

Så da blir det to semifinaler i morgen med norsk deltakelse. Mol-Sørum skal først i ilden. I Wien spiller de kl. 14:15 mot det polske laget Fijalek-Bryl. Kampen blir streamet her. Kampen vises også på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 2.

I Ljubljana spiller Kjølberg-Hjortland kl. 16:00. Motstandere er Kaho-Reika fra Japan. Kampen blir streamet på EuroVolleyTV, sjekk her.

Legg igjen en kommentar