Publiserte artikler

Vinner i sanden

Anders i angrep mot Russland. Foto: FIVB

To av lagene som spiller internasjonalt denne uken, har sikret seg spill i eliminasjonsdelen av turneringene de deltar i. Victoria Kjølberg og Ane Guro Hjortland startet puljespillet i Ljubljana i dag, i en av FIVB/CEVs en-stjernes turneringer. Været ble den største utfordringen underveis, et kraftig regnvær gjorde at spillet måtte ta en pause tidlig i det andre settet mot K. Fabjan-Kregar fra Slovenia. Da kampen startet opp igjen, hadde de to norske ingen problemer med å sikre seg det andre settet også etter at det første var vunnet lett. Settsifrene ble 21-9, 21-13. Kjølberg-Hjortland skal nå spille puljefinale kl. 16:00. Motstandere er ikke klar i skrivende stund, heller ikke bane. Det streames fra bane 1 og 2, sjekk her. Resultatene finner du her.

Det andre laget som er klar for videre spill, er, nær sagt som vanlig, Anders Mol og Christian Sørum. De har vunnet begge puljekampene, og går da direkte til åttedelsfinalen i majorturneringen i Wien. Der skal de møte Nicolai-Lupo fra Italia kl. 16:30. Denne kampen kan du se mot betaling her.

Anders og Christian slo i går først Ermacora-Pristauz fra Østerrike 2-0 (21-18, 21-10), deretter ble det russiske laget Liamin-Myskiv slått 2-0 (21-15, 21-18) i puljefinalen. Resultatene fra Wien har du her.

Legg igjen en kommentar