Publiserte artikler

Wagner Memorial

Det er klart for en ny utgave av Hubert Wagner Memorial, den polske volleyballturneringen til minne om treneren Hubert Jerzy Wagner, som førte Polens herrelandslag til landets eneste OL-gull i 1976 og dets første VM-gull i 1974. Turneringen er blitt spilt årlig siden 2003, året etter at Wagner døde, så årets utgave er den syttende i rekken. Turneringen har gått på rundgang i flere byer i Polen, men siden 2016 har den gått i Tauron Arena i Kraków. Der går den også i år, og som vanlig deltar fire lag. Det er foruten Polen, Brasil, Finland og Serbia.

Tidspunktet for turneringen varierer litt fra år til år, men går normalt om sommeren. I år er den lagt for å gi lagene en så gunstig oppkjøring til OL-kvalifiseringen neste uke som mulig. Den starter i morgen og avsluttes lørdag. Kampoppsettet ser slik ut:

Torsdag 1. august kl. 17:00 Serbia-Polen
Torsdag 1. august kl. 20:00 Brasil-Finland

Fredag 2. august kl. 17:30 Polen-Brasil
Fredag 2. august kl. 20:30 Serbia-Finland

Lørdag 3. august kl. 12:00 Serbia-Brasil
Lørdag 3. august kl. 15:00 Polen-Finland

Legg igjen en kommentar