Publiserte artikler

Afrikamesterskapet

Tunisia afrikamestere. Foto: WoV

Afrikamesterskapet for menn ble spilt ferdig i helgen. Mesterskapet gikk i Tunisias hovedstad Tunis, og arrangørene greide å forsvare tittelen for to år siden og tok sitt tiende gull i mesterskapet. I finalen slo laget Kamerun med 3-2 (23-25, 25-20, 26-24, 21-25, 15-13). Bronsen gikk til Algerie etter 3-1 over Egypt i bronsefinalen. I alt deltok 10 lag.

Det ble delt ut individuelle premier til følgende:
MVP: Hamza Nagga (Tunisia)
Beste opplegger: Ahmed Awal Mbutngam (Kamerun)
Beste angriper: Yvan Arthur Kody Bitjaa (Kamerun)
Beste blokker: Salim Mbarki (Tunisia)
Beste server: Didier Sali Hilé (Kamerun)
Beste mottaker: Ismaïl Moalla (Tunisia)
Beste libero: Elyes Achour (Algerie)

Kvinnenes afrikamesterskap ble spilt i Egypts hovedstad Kairo for to uker siden. Sju lag deltok og Kamerun tok sitt andre mesterskap på rad og det andre totalt ved å slå Kenya 3-2 (25-17, 25-27, 25-23, 23-25, 16-14) i finalen. I bronsefinalen vant Senegal 3-1 over Egypt.


Legg igjen en kommentar