Publiserte artikler

Student-EM

Studentspretten fra Sogndal i Łódź. Foto: arr.
Bergenstudentene i Łódź. Foto: arr.

EM i volleyball for studenter er i gang i Łódź i Polen. To lag kvalifiserte seg fra det norske mesterskapet i fjor høst. Det er kvinnene fra Universitet i Bergen og mennene fra Sogndal Campus ved Høgskulen på Vestlandet. I alt deltar 14 lag i klassen for menn, 15 i kvinneklassen. De første kampene ble spilt lørdag. Sogndal er i pulje med Universitetet i Bremen og Det Tekniske Universitetet i Łódź. Laget har møtt begge disse, og begge kampene har endt med tap. Bergenskvinnene har fire lag i puljen, Münster fra Tyskland, Bordeaux fra Frankrike og Mohyla fra Ukraina. Så langt har de spilt mot Bordeaux og tapt 0-3. I dag skal de møte Münster og avslutter i morgen mot Mohyla.

Etter puljespillet følger sluttspill. Sogndal starter sitt onsdag og kan ikke bli bedre enn nr. 9. Bergen starter også sitt sluttspill onsdag. Blir de nr. 1 eller 2 i sin pulje spiller de kvartfinale, ellers blir det kamp om lavere plasseringer. Finalene spilles fredag 2. august.

Du ser kvinnenes kampoppsett her, der du også kan se enkeltresultatene, mennenes her.

Legg igjen en kommentar