Publiserte artikler

De greide det igjen

Christians forsvarsspill bidrar til dominansen. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum virker ustoppelige på sandvolleyballbanen. I dag vant de sin femte seier i World Tour denne sesongen, og den niende totalt. Og aldri før har noen vunnet ni ganger så raskt tidligere. Siden de startet i World Tour sammen, har de deltatt 26 ganger. Les her hos FIVB.

Motstandere i finalen i dag var det tyske laget med Nils Ehlers og Lars Flüggen. Dette laget har aldri spilt semifinale i World Tour tidligere, og de måtte spille kvalifisering for å komme inn i hovedrunden. De ga likevel god motstand, og stillingen ved den tekniske time out’en var 11-10 i begge settene. Men i vanlig stil gjorde de norske et rykk etter pausen og sikret seg nok poeng til å vinne kontrollert 2-0 (21-17, 21-18). Dermed sitter de norske tilbake med gode opplevelser fra banen det skal spilles OL på om et år.

Norske media har oppdaget prestasjonene til Mol-Sørum. Se Dagbladet her, VG her, TV 2 her, BT her.

Etter seieren i Tokyo venter en Major med fem stjerner i Wien til uken.

Legg igjen en kommentar