Publiserte artikler

Nok en finale

Som vanlig ble det blokkpoeng på Anders i semifinalen. Her angriper Brouwer. Foto: FIVB

De ser ut til å være ustoppelige, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. I dag har de tatt seg til nok en finale i World Tour, den sjette på rad i 2019. Og bare en av finalene så langt har endt med tap, i Warszawa for en drøy måned siden måtte de se seg slått 1-2 av brasilianerne Evandro og Bruno Schmitt.

I Tokyo i dag gikk det ikke på skinner på veien til finale. Og det var kvartfinalen som skapte bry. Bourne-Tr. Crabb fra USA ga tøff motstand og lagene måtte ut i tre sett før Anders og Christian kunne sikre seg en knapp seier med 2-1 (20-22, 21-17, 15-13). I semifinalen hadde de norske bedre kontroll. De nederlandske motstanderne Brouwer-Meeuwsen måtte ligge bak og jage hele tiden, så Mol-Sørum kunne sikre inn til 2-0 (21-17, 21-17). Se resultatene her. Se også NTB-melding her.

Dermed er det klart for finale i morgen kl. 10.05. Finalemotstandere er ikke klart i skrivende stund. Det blir enten det brasilianske laget Alison-Álvaro Filho eller tyske Ehlers-Flüggen . Finalen vil bli sendt på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 2.

Legg igjen en kommentar