Publiserte artikler

Mol-Sørum puljevinnere uten kamp

Christian i angrep mot Brunner, USA. Foto: FIVB

Den siste puljekampen for Anders Mol og Christian Sørum i den kombinerte fire-stjernersturneringen og prøve-OL i Tokyo ble ikke spilt, da motstanderne Lucena-Dalhausser måtte trekke seg på grunn av skade. Det betyr at neste kamp for Anders og Christian blir åttedelsfinale kl. 12:00. Der skal de møte en såkalt lucky loser, et lag som er et av de fire lagene som er blitt nr. 3 i puljen, men ikke har vært blant de to beste treerne. Disse lagene spiller to og to om hvem som får møte Mol-Sørum eller Evandro-Bruno Schmitt i åttedelsfinalen. Kampene for lucky losers startet kl. 8:00. Resultatene ser du her. Vi har ikke funnet om kampene til Anders og Christian streames, men sjekk her.

Vi nevner ellers at i en-stjernesturneringen i Pinarella di Cervia i Italia, tapte Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland den første kvalifiseringskampen mot F. Ertl-Kratz fra Østerrike med 1-2 (21-23, 21-18, 12-15) og er med det utslått.

Legg igjen en kommentar