Publiserte artikler

Kvartfinale neste

Anders må også bidra i forsvarsarbeidet. Foto: FIVB

Anders Mol og Christian Sørum er klare for kvartfinale i Tokyo til natten. Etter at de fikk walk over i siste puljekampen mot Lucena-Dalhausser, ble motstandere i åttedelsfinalen det kinesiske laget med Likejiang Ha og Jiaxin Wu. Første settet ble jevnt, men etter seier 21-19 her, var det grei skuring i det neste: 21-12.

Seieren medfører at de skal møte laget de slo i bronsefinalen i VM, Tri Bourne og Trevor Crabb, i kvartfinalen til natten. Tidspunkt er satt til kl. 3:40, se her. Skulle Anders og Kristian vinne kvartfinalen, blir det semifinale mot vinnerne av kampen Lucena-Dalhausser, USA, og Brouwer-Meeuwsen, Nederland. Lucena-Dalhausser var altså ikke verre skadet enn at de kunne spille og vinne åttedelsfinalen. Så antydningen trener Kåre Mol kom med om at laget fra USA meldte skadeforfall fordi de ville spare seg i varmen, ser ut til å stemme, les her.

TV 2 Sumo og TV 2 Sport 2 sender semifinalene, første sendetidspunkt er kl. 9:30.

Legg igjen en kommentar