Publiserte artikler

World Tour i Italia

Pinarella. Her er det plass til sandvolleyballbaner.

Parallelt med prøve-OL i Tokyo går en en-stjernes World Tour-turnering i Emilia Romagna i Italia, nærmere bestemt i Pinarella di Cervia på Adriaterhavskysten. Turneringen er bare for menn og er en av de kombinerte FIVB/CEV-turneringene som avvikles i år. Turneringen innledes med kvalifisering med 16 lag i dag, og i morgen starter hovedrunden med 16 lag som spiller modifisert puljespill etterfulgt av singel eliminasjon.

Fire norske lag var påmeldt til turneringen, men bare laget med Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland fikk plass. De spiller sin første kvalifiseringskamp i dag. Motstandere er F. Ertl-Kratz fra Østerrike. Kampen går kl. 13:40, og vinner de den går den avgjørende kvalifiseringskampen kl. 18:20. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar