Publiserte artikler

God start i Tokyo

Brunner fra USA angriper mot Anders. Foto: FIVB

Anders Mol og Christian Sørum har spilt to av sine tre puljekamper i prøve-OL i Tokyo, turneringen som i tillegg til å teste OL-anlegget og -organisasjonen, også er en fire-stjerners World Tour. Siden det siste laget i puljen, Lucena-Dalhausser fra USA, også har vunnet sine to kamper, er det før det interne oppgjøret klart at begge disse lagene går videre til åttedelsfinalen. Men seier gir bedre trekning, så vi tipper at begge går for å vinne kampen som går kl. 3:40 norsk tid kommende natt.

De to kampene Mol-Sørum spilte sist natt ga først seier 2-0 (21-17, 21-16) mot Winter-Hörl fra Østerrike, deretter 2-0 (21-18, 21-15) mot Brunner-Priddy fra USA. I parentes kan vi nevne at Reid Priddy er 41 år, så holder de norske på like lenge, har de en lang karrière foran seg. Priddy var forøvrig med på USAs lag som tok gull innendørs i OL i Beijing i 2008. Alle resultater fra Tokyo finner du her.

Legg igjen en kommentar