Publiserte artikler

Aktiv leder

Geir Dahle. Foto: UiB

Det er ikke bare sandvolleyballspillere som er fullt opptatt med annet enn å slappe av i disse ferietider. På alle turneringene trengs ledere og funksjonærer, og noen av disse har mye å stå i med. Geir Dahle er en av disse lederne som bruker ferien til å sørge for at sandvolleyballturneringene går som de skal. Som oftest er han FIVBs dommerdelegat, men han har også andre oppdrag.

Geirs neste oppgave er å være leder for dommernes kontrollkomité ved fire-stjernersturneringen i Tokyo kommende uke. Denne turneringen vil også være prøve-OL, så kampene vil bli spilt der OL skal gå, på Shiokaze Park, Daiba, og av den grunn er det også viktig for spillere å teste banene. Så Anders Mol og Christian Sørum er også på vei til Japan, der de går inn i hovedrunden som toppseedede.

Etter Tokyo skal Geir Dahle videre til fem-stjernersturneringen i Wien, etterfulgt av EM i Moskva. Begge steder er han dommerdelegert, først for FIVB, deretter for CEV. Og tidligere i år har Geir både rukket med å være dommerdelegert i Doha og i Gstaad, samt hjulpet Irland med deres første internasjonale turnering, Continental Cup. Med andre ord liten tid til hvile.

Legg igjen en kommentar