Publiserte artikler

Kvartfinale for Berntsen-Mol

Mathias Berntsen må serve tøft for semifinaleplass. Foto: FIVB

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol gjør det godt i tre-stjernersturneringen i sandvolleyball i Edmonton i Canada. I øyeblikket er de sikret minst en femteplass, men om de slår det italienske laget Ranghieri-Caminati kl. 19:00 i kveld, er de klare for semifinale.

Etter at laget tok andreplass i puljen, slo de først Niclin-Hartles fra New Zealand 2-0 (21-16, 21-13), og deretter ble Kazdailis-Rumsevicius fra Litauen også slått klart, 2-0 (21-14, 21-14). Vinner Mathias og Hendrik kvartfinalen, møter de enten Saxton-O’Gorman fra Canada eller Budinger-Patterson fra USA i semifinalen. Resultatene har du her.

Dessverre har det ikke gått like godt for laget med Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland. De tapte også sin andre puljekamp, Chiyo-Sagaguchi fra Japan vant 2-0 (21-16, 21-9), og dermed endte Edmonton-turneringen med en tjuefemteplass for de norske. Kvinneresultatene er her.

Legg igjen en kommentar