Publiserte artikler

World Tour igjen

Denne uken går det to turneringer i World Tour. Den viktigste er en fire-stjerners og går i Espinho i Portugal, den andre er tre-stjerners og går i Edmonton i Canada.

Våre store stjerner i sanden, Anders Mol og Christian Sørum, trenger tydeligvis en pause fra reisingen, for de er ikke påmeldt noen steder. Men Norge blir likevel representert. I Espinho skal Lars Tveit Retterholt og Daniel Bergerud delta. De må spille to runder kvalifisering for å ta seg inn i hovedrunden med 32 lag. I kvalifiseringen er det singel eliminasjon, i hovedrunden modifisert puljespill fulgt av singel eliminasjon. Kvalifiseringen går i morgen for kvinnene, torsdag for mennene. Espinhos hjemmeside er her.

I Edmonton deltar to norske lag, begge i hovedrunden som starter torsdag. Det er lagene med Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland i kvinneklassen, og Mathias Berntsen og Hendrik Nikolay Mol i klassen for menn. Også i Edmonton er det 32 lag som spiller modifisert puljespill fulgt av singel eliminasjon i hovedrunden. Hjemmesiden til Edmonton er her.

Legg igjen en kommentar