Publiserte artikler

Revansjerte Warszawa

Anders må også ta mot en og annen serve. Foto: FIVB

Anders Mol og Christian Sørum fikk revansje for tapet i finalen i fire-stjernersturneringen i Warszawa tidligere i sommer da de i dag slo brasilianerne Evandro og Bruno Schmidt 2-0 (21-18, 21-14) i semifinalen i fem-sjernersturneringen som pågår i Gstaad i Sveits. Med det er Mol-Sørum klare for en ny finale. Den går kl. 18:30 i dag mot Brouwer-Meeuwsen fra Nederland, som i sin semifinale slo Nicolai-Lup fra Italia 2-0.

Anders og Christian hadde stort sett kontroll i semifinalen, og var det meste av tiden et lite hakk foran. Selv om det første settet var relativt jevnt, virket det som om de norske hadde kontroll. Også i det andre ledet de norske det meste av tiden, men da dommeren overså et brasiliansk dobbeltslag som ga dem 12-12, virket det som om Anders og Christian skrudde opp et hakk, for etter det slapp brasilianerne aldri til.

På veien til semifinalen vant Mol-Sørum to kamper i går. I den første, mot Gibb-Crabb fra USA, ga de fra seg et sett, mens brasilianerne Guto-Saymon i kvartfinalen hadde lite å stille opp. Les her i BT.

Alle resultatene er her. Stream av finalen kan du se her (betaling), eller du kan se TV 2 Sumo eller TV 2 Sport 2.

Legg igjen en kommentar