Publiserte artikler

Resultater EM U22

Mosvold-Brekke i aksjon mot Danmark. Foto:CEV

De norske lagene har spilt ferdig i europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1998 og senere. Best gjorde guttelaget med Karl Jørgen Mosvold og Eivind Brekke det. Etter å ha tapt for det franske laget Platre-Faure i åttedelsfinalen med 0-2, ble de til slutt nr. 9. Laget ble nr. 2 i sin innledningspulje, og i første runde av eliminasjonsspillet trakk de dessverre sine landsmenn Nils Gunnar Ringøen og Johannes Helland-Hansen. Disse slo de 2-0, og henviste med det lagkameratene til 17. plass.

De norske jentelagene som har deltatt i EM i Antalya i Tyrkia, kom begge på sisteplass i puljene sine og er blitt nr. 25. Ingen av lagene Frida Berntsen-Rugile Lavickyte og Kirstine Larsdatter Garder-Oda Løvø Steinsvåg vant en eneste kamp.

Du finner jentenes resultater her, guttenes her.

Legg igjen en kommentar