Publiserte artikler

Brasil siste semifinalist

Brasil, her ved Lucarelli, møtte hard motstand fra Brasil. Foto: FIVB

Det ble Brasil som tok den fjerde semifinaleplassen da de siste puljekampene i VNL ble spilt i natt. Men de måtte kjempe hardt for seieren. Iran ga dem hard kamp og det måtte et avgjørende sett til for å finne vinneren. Men til slutt ble det brasiliansk seier med 3-2 (25-20, 25-23, 24-26, 20-25, 15-10). Dermed ble Brasil nr. 2 i puljen bak Polen og skal møte USA i semifinale til natten.

For i kampen om topplassen i den andre puljen, stilte Russland med rent B-lag, mens USA bare sparte Russell fra førsteoppstillingen. USA hadde da ingen problemer med å vinne 3-0 (25-21, 25-17, 25-20), selv om Anderson, Sander, Holt og Smith ble byttet ut før tredje sett.

Så da blir det Russland som skal møte Polen i semifinalen. Denne kampen går kl. 0:00 i natt, mens USA spiller mot Brasil kl. 3:00. Hjemmesiden er her. Stream er her.

Legg igjen en kommentar