Publiserte artikler

Ny proff

Forhåpentligvis får Oda mye å juble for i Straubing. Foto: NawaRo

NRK Hordaland henviser i en melding til avisa Sunnhordland om at Oda Løvø Steinsvåg, opprinnelig fra Bømlo, har skrevet kontrakt med en klubb i den øverste divisjonen i Tyskland, NawaRo Straubing, se her.

Dette bekrefter også klubben i 1. Bundesliga på sine nettsider, se her, der Oda blir beskrevet som en rå diamant. Midtspiller Oda Løvø Steinsvåg, født i år 2000 og 187 cm høy, er en av de norske seriemesterne trener Loes Torfs har fått fram på Toppvolley Norge. Straubings trener Benedikt Frank ble først oppmerksom på Oda under EM U20 i fjor, og etter at hun har tatt spranget til seniorenes landslag, har han også konferert med Norges landslagstrener Matt van Wesel om henne.

Straubing er en liten by med knapt 50.000 innbyggere i Bayern. Laget NawaRo var nykommer i 1. Bundesliga forrige sesong, og ble nr. 10 av 12 lag. Vi ønsker Oda lykke til med proffkarrieren.

Denne uken spiller Oda EM U22 i sandvolleyball i Antalya i Tyrkia, se her.

Legg igjen en kommentar