Publiserte artikler

En-stjernes i Italia

Fine strender på Adriaterhavskysten. Foto: CEV

I dag starter en av FIVBs og CEVs felles en-stjernes turneringer i sandvolleyball. Alba Adriatica går på østkysten av Italia, ikke langt fra Ancona. Det er en turnering bare for kvinnelag. Seksten lag deltar i hovedrunden. Fire av disse kommer fra kvalifisering med seksten lag.

To norske lag er med i turneringen. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland er direkte kvalifiserte til hovedrunden med modifisert puljespill etterfulgt av singel eliminasjon, mens Live Johanne Lunde Fossdal og Katinka Krahn må gjennom to runder kvalifiseringsspill i dag om de skal ta seg til hovedrunden, som starter i morgen.

Lunde-Krahn spiller sin første kamp i dag kl. 11:00. Motstandere er Zolnercikova-Knoblochova fra Tsjekkia. Resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar