Publiserte artikler

Puljevinnere i Gstaad

Tyskerne ble for sterke for Hendrik Mol t.h. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har skaffet seg en vel behøvd hviledag i Gstaad i Sveits etter å ha vunnet sine to første kamper i majorturneringen med fem stjerner. Det norske laget slo først hjemmehåpene Metral-Haussener 2-0 (21-17, 21-13) uten å måtte ta seg ut.

Neste kamp ble vanskeligere. Russerne Liamin-Myskiy ga god motstand og vant også det første settet. Men Anders og Christian greide å skjerpe seg og hente krefter nok til å vinne kampen 2-1 (19-21, 21-19, 15-10). Med det er de blitt puljevinnere og går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Dette starter i morgen. Hvem motstanderne bli og når de spiller blir ikke klart før i kveld.

Det har ikke gått like godt for det andre norske laget som har deltatt i Gstaad. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol fikk bare en kvalifiseringskamp før de måtte gi seg. Det så ut som om de skulle ta seg til andre kvalifiseringsrunde da de ledet 12-9 i tie break mot Ehlers-Flüggen, men tyskerne ble for sterke og vant 2-1 (19-21, 21-17, 19-17).

Hjemmesiden i Gstaad har du her.

Legg igjen en kommentar