Publiserte artikler

EM U22 i sanden

I morgen starter europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født i 1998 og senere. Mesterskapet avvikles i Antalya i Tyrkia, og turneringen har plass til 32 lag i hovedrunden i hver klasse. Hovedrunden spilles med puljespill, åtte puljer i hver klasse. Lagene i puljen spiller mot hverandre, og de tre beste i hver pulje går videre til singel eliminasjon fram til finalene søndag.

Norge har meldt på to lag i hver klasse, og på grunn av manglende oppslutning fra en del europeiske land, har alle fire lag fått plass basert på Norges ranking i U22-klassen. De fire lagene er Nils Gunnar Ringøen-Johannes Helland-Hansen og Karl Jørgen Mosvold-Eivind Brekke i gutteklassen, Frida Berntsen-Rugile Lavickyte og Oda Løvø Steinsvåg-Kirstine Larsdatter Garder i jenteklassen.

Puljene og kamptidene er ikke satt opp i skrivende stund, men vil komme her for jentene, her for guttene. EuroVolleyTV streamer på fire baner, sjekk her.

Legg igjen en kommentar