Publiserte artikler

Resultater i Qidong

Ingrid Lunde i angrep mot Tsjekkia. Foto: FIVB

To-stjernersturneringen i Qidong i Kina var ferdigspilt i dag formiddag. I mennenes klasse, der Daniel Bergerud og Lars Retterholt ble slått ut i kvalifiseringen, var det hel-østerriksk finale. Den ble vunnet av Dressler-A. Huber.

I kvinneklassen var to norske lag med i hovedrunden. Best av disse gjorde Ingrid Lunde og Sunniva Helland-Hansen det med en femteplass. I åttedelsfinalen slo de et lag fra Slovenia, før de måtte gi tapt i kvartfinalen mot et tsjekkisk lag.

Victoria Kjølberg og Ane Guro Hjortland tapte åttedelsfinalen mot et lag fra Thailand og ble med det nr. 9.

Helt til topps i kvinneklassen gikk et lag Kjølberg.Hjortland hadde i puljen sin, J. Zh. Wang-Sh. H. Wen fra Kina. I finalen slo de det tsjekkiske laget som slo ut Lunde og Helland-Hansen.

Hjemmesiden til Qidong er her.

Legg igjen en kommentar