Publiserte artikler

Videre i Qidong

Ingrid Lunde i blokk mot Italia. Foto: FIVB

Begge de norske lagene som deltar i kvinneklassen i den to-stjerners turneringen i World Tour som går i Qidong i Kina, er videre til eliminasjonsspillet. Lagene spiller modifisert puljespill, og laget med Ingrid Lunde og Sunniva Helland-Hansen har vunnet begge kampene. Først ble Zuccarelli-Traballi fra Italia slått 2-0 (21-17, 21-13), før puljefinalen mot kineserne H.M. Zhao-L. Jiamg endte 2-0 (21-18, 21-12) til de norske.

Laget med Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland vant sin første kamp 2-0 (21-14, 21-19) mot Gordon-Marcelle fra Canada. Deretter ble det tap 0-2 (14-21, 13-21) for J. Zh. Wang-Sh. H. Wen fra Kina, men de er likevel nr. 2 i puljen og klare blant de seksten som starter eliminasjon tidlig i morgen norsk tid.

Alle resultatene er her.

Legg igjen en kommentar