Publiserte artikler

Maktdemonstrasjon

Sikker som banken. Christian taper ikke i side out. Foto: FIVB

Det tyske laget med Pilipp Bergmann og Yannick Harms ble blokket og smashet i senk av Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum da de to lagene møttes i 1/16-finale i VM i sandvolleyball i Hamburg i går. En stadig voksende skare av norske fans fikk se det tyske laget holde følge til 7-7 i første og 11-11 i andre sett, men etter det startet tyskerne å gjøre feil, samtidig som nordmennene fortsatte med stabilt og rolig spill og vant begge settene 21-13. Anders fortsetter å imponere med blokkspillet sitt, åtte poeng i dag. Mens Christian er sikker som banken i side out.

Det betyr åttedelsfinale for Mol-Sørum. Den går på centercourt kl. 16:45 i dag, og motstandere er Plavins-Tocs fra Latvia. Det betyr at kampen vil bli vist på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 2. Du kan også se FIVBs stream her. Resultatene kommer her.

Som toppranket i verden i dag er Anders og Christian naturlig nok favoritter i alle kamper de skal spille. Også mot Plavins-Tocs. Men det er ikke et ufarlig lag. Selv om de sjelden er på podiet i World Tour, er de som regel blant de beste i hovedrunden. Og VM har gitt flere overraskende resultater. For eksempel ble laget som slo Anders og Christian i finalen i Warszawa for knapt tre uker siden, Evandro-Bruno Schmidt, slått ut i 1/16-finalen i går av Allen-Slick fra USA. Og at tyskerne Thole-Wickler skulle slå ut Brouwer-Meeuwsen fra Nederland var heller ikke helt ventet. Vi har noen spennende dager i vente fram mot finalen. Vinner Mol-Sørum i dag, skal de møte vinneren Allen-Slick mot italienerne Nicolai-Lupo i kvartfinale i morgen.

Legg igjen en kommentar