Publiserte artikler

Tysk motstand

De norske må bryne seg på blokken til Bergmann i dag. Foto: FIVB

Etter at fire «lucy losers» ble funnet i fire kamper i går blant puljetreerne som ikke allerede hadde fått plass i 1/16-finalene, ble 1/16-finalene trukket. Resultatet av trekningen ble da at Anders Mol og Christian Sørum skal møte nettopp en av disse lucky losers. Philipp Bergmann og Yannick Harms vant kampen om å komme videre som treer mot Ranghieri-Caminati fra Italia med 2-0, og skal nå altså opp mot Anders og Christian.

I og med at motstanden er tysk, spilles kampen på centercourt med kampstart kl. 15:00. Foruten at den vises på volleyballworld.tv, se her, kommer den også til å sendes på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 2. Dersom Mol-Sørum vinner kampen mot tyskerne, skal de møte vinnerne av kampen Pedro Solberg-Vitor Felipe, Brasil, og Plavins-Tocs, Latvia, i åttedelsfinalen. Det kan altså bli et nytt møte mot laget de knuste i puljefinalen.

VM så langt viser ellers en stor europeisk dominans. Av de tolv lagene som er utslått på sisteplass i puljene, er bare to europeiske, et belgisk og et russisk lag.

VMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar