Publiserte artikler

Ikke bare Hamburg

Bergerud i angrep mot Thailand. Foto: FIVB

Det er ikke bare i Tyskland det spilles internasjonal sandvolleyball i disse dager. Tre norske lag har reist til Qidong i Kina for å delta i en to-stjerners World Tour-turnering som startet i natt norsk tid. Lars Tveit Retterholt og Daniel Bergerud har alt rukket å spille, og dessverre tapte de kampen i første kvalifiseringsrunde og er alt slått ut. Motstanderne D. Kitti-K. Dunwinit fra Thailand vant en jevn kamp med 2-1 (21-17, 13-21, 17-15).

I kvinneklassen er imidlertid to norske lag direkte kvalifiserte for hovedrunden med 24 lag. Det er lagene med Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland, samt Ingrid Lunde i par med Sunniva Helland-Hansen. Disse skal i gang med modifisert puljespill i morgen, tider ikke klare i skrivende stund. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar