Publiserte artikler

Verdens beste trener

Kåre Mol er verdens beste trener. Foto: Longnet.no

Kåre Johan Mol ble i går kåret til verdens beste sandvolleyballtrener i 2018. Det er Aftenposten som melder at Kåre ved en tilstelning i Hamburg i går ble hedret av Trenerforeningen i FIVB med to priser. Han fikk både prisen for treneren med mest framgang med laget sitt, og prisen som verdens beste trener i 2018. Les meldingen i Aftenposten her. Se også artikkel i BA her.

Det er ingen tvil om at Kåre har vært suksessrik med de to lagene han har ansvaret for i BeachVolley Vikings, først og fremst med laget som i dag skal spille puljefinale i VM i Hamburg. Der skal Anders Mol og Christian Sørum forøvrig møte en brasiliansk spiller med norske aner, Pedro Solberg, i par med Vito Felipe. Les Aftenpostens omtale av Pedro Solberg her.

Du kan følge kampen kl. 17:00 i dag på TV 2 Sumo eller TV 2 Sport 2.

Legg igjen en kommentar