Publiserte artikler

Romania vant begge Silver EL

Romanias kvinner klare for Golden. Foto: CEV

Romania har vunnet både kvinnenes og mennenes Silver-divisjon i European League, og rykker med det opp til Golden neste sesong. Kvinnene måtte jobbe mest for seieren. I den første finalekampen på bortebane mot Slovenia måtte de se seg slått med 1-3. Men hjemme i Alexandria fredag vant de først den ordinære kampen 3-0, før de sikret seg opprykket med 15-12 i golden set. Les om kampen her.

De rumenske mennene måtte også kjempe for finalegevinst. På bortebane i Hellas måtte de spille fem sett før seieren var i havn i den første kampen. Men i Alexandria i går gjorde de kort prosess og vant den andre finalekampen 3-0, og med det totalt 5 poeng mot 1. Les om kampen her.

Du finner kvinnenes resultater her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar