Publiserte artikler

Klare for puljefinale

Det ble servemottak på Anders også denne gangen. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum sikret seg i går videre spill i eliminasjonsdelen i VM i sandvolleyball i Berlin. For etter at Pedro Solberg-Vitor Felipe fra Brasil i går slo cubanske Gonzalez-Reyes, og de selv slo det tyske laget med Jonathan Erdmann og Sven Winter, kan de norske ikke bli dårligere enn nr. 2 i puljen, og er dermed klare for videre spill fra torsdag.

Men det er viktig nok å slå det brasilianske laget i den siste puljekampen i morgen kl. 17:00. Vinneren blir nemlig toppseedet når 1/16-finalene starter torsdag. I 1/16 finalen blir de trukket enten mot en puljetoer eller -treer, og da ikke den beste toeren, og veien mot finalen blir da enklere.

Kampen mot tyskerne i går ble ikke den beste vi har sett fra de norske. Etter en grei start, begynte tyskerne å presse dem på serve, og de servet også mer på Anders enn det som har vært vanlig. Presset ga en del mer feil enn vi har vært bortskjemt med, men til slutt rodde Anders og Christian kampen hjem i kjent stil.

Turneringens hjemmeside ser du her. Les ellers artikkel fra Aftenpostens Mette Bugge her, og hos TV 2 her.

Legg igjen en kommentar