Publiserte artikler

VNL-finalistene klare

Polen, i rødt, har avsluttet puljespillet sterkt. Foto: FIVB

De fem lagene som kompletterer sluttspillet i mennenes Volleyball Nations League, VNL, i tillegg til arrangørene USA, er klare allerede før siste runde spilles i dag. Brasil, Iran og Russland sikret seg tur til Chicago allerede fredag, mens Frankrike og Polen i går tok de to siste plassene. Samtidig ble det i går klart at Portugal ryker ut av VNL som det dårligste av utfordrerlagene.

De åtte kampene som spilles i dag får altså ingen betydning for hvilke lag som får delta i sluttspillet 10.-14. juli. Det kan likevel bli noen interessante kamper, selv om flere av lagene lar reservene sine få mye spilletid.

Alle resultatene og tabellen ser du her, og stream av kampene er her.

Kommentarer (1)