Publiserte artikler

Solid i Hamburg

Norges hittil eneste verdensmestere er også i Hamburg. Jan Kvalheim t.v. og Bjørn Maaseide t.h. I midten NVBFs markedssjef Iver Horrem. Foto: FIVB

Det ble en overbevisende innledning på verdensmesterskapet i sandvolleyball for Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. Allerede på første ball satte Anders standarden med en av sine signaturblokker mot cubanske Gonzalez. Det neste servemottaksangrepet endte på samme måte, det tredje sendte Gonzales slik at Christian fikk vist sine ferdigheter i overgansgsspillet, og dermed sto det 3-0 til Norge.

Standarden var med det satt, og Gonzales og makker Reyes ble holdt i sjakk av to velspillende nordmenn som uten å måtte ta seg ut, avslappet og greit sikret seg sin første seier i årets VM med 2-0 (21-10, 21-14).

Mest oppmerksomhet fikk ballvekslingen der Christian ble lurt litt av en blokktouch og måtte bruke foten til å holde ballen i spill. Men også den ballen vant de norske.

Anders og Christian har fridag i dag. I morgen kl. 17:00 har de sin neste puljekamp mot tyskerne Erdmann-Winter, et lag som i utgangspunktet er svekket siden Erdmann har måttet erstattet Winters faste makker, som er skadet. Tyskerne tapte i går sin kamp mot det siste laget i puljen, brasilianerne Pedro Solberg-Vitor-Felipe. Resultatet ble 2-0 (21-18, 21-16) til brasilianerne. Dette laget møter Anders og Christian tirsdag kl. 17:00. Utfallet av puljekampene avgjør så det videre kampprogrammet.

Alle resultatene i VM har du her. Se stream her, eller følg kampene på TV 2 Sumo eller TV 2 Sport 2.

Legg igjen en kommentar