Publiserte artikler

Ferdigspilt i EM

Frida Berntsen fornøyd med EM. Foto: CEV

De norske lagene i europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2000 og senere er ferdige med sin turnering. Jentelaget med Frida Berntsen og Rugile Lavickyte gjorde en god innsats ved å vinne sin pulje. De gikk da til andre runde i eliminasjonsspillet der de møtte Ludkova-Kukushkina fra Russland. Dessverre ble de russiske jentene for sterke og vant 2-0 (21-15, 21-14). Det ga til slutt en hederlig niendeplass på Berntsen-Lavickyte.

Guttelaget med Nils Gunnar Ringøen og Johannes Helland-Hansen gikk dessverre på tre tap i puljespillet. To av kampene var svært jevne, og kunne fort ha bikket i norsk favør. Dessverre gikk det ikke slik, så Nils og Johannes måtte si takk for seg etter puljespillet med en delt 25. plass.

Mesterskapet i Göteborg avsluttes i morgen. Alle resultatene i jenteklassen ser du her, i gutteklassen her. Du kan se stream fra mesterskapet her.

Legg igjen en kommentar