Publiserte artikler

VM-start sandvolleyball

Stille før stormen. Preliminary inquiry med Anders, Kåre Mol og Christian. Foto: FIVB

Det mange norske volleyballinteresserte spør seg om nå, er hvorvidt fenomenene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum greier å leve opp til forventningene de selv har skapt gjennom innsatsen i sanden i år når verdensmesterskapet starter i Hamburg i dag. Førtisju andre lag vil garantert forsøke å fravriste dem posisjonen som verdens ledende lag i sandvolleyball på herresiden.

De førtiåtte lagene i hver klasse som deltar i VM er delt i tolv puljer. I puljene møter lagene hverandre til innbyrdes kamper, og deretter går de to beste lagene og de fire beste treerne til eliminasjonsspill. Fire lag til blir funnet ved at de resterende åtte treerne møtes to og to. Når trettito lag er funnet er det eliminasjon til bronsefinale og finale. Disse går søndag 7. juli.

Mesterskapet innledes med de første kampene kl. 10:00 i dag. Mol-Sørum har sin første kamp kl. 19:15 i dag mot Gonzalez-Reyes fra Cuba. Deretter er det puljekamper søndag og tirsdag for de norske.

VMs hjemmeside finner du her. Mesterskapet streames, se her. Og TV 2 viser kamper både på Sumo og Sport 2.

Legg igjen en kommentar