Publiserte artikler

Champions League trekkes

Det er nå klart hvilke lag som skal delta i Champions League sesongen 2019-2020. I alt er 28 herrelag fra 19 land og 25 kvinnelag fra 17 lag påmeldt til den gjeveste av CEVs europacuper. Mens TIF Viking forrige sesong var det første norske lag som noen gang har deltatt i Champions League, stiller ingen av de norske serievinnerne, Førdes menn og TVNs kvinner, denne gangen. TVN naturlig nok, etter som det er et skolelag som ikke kan delta i henhold til CEVs regler. Vi merker oss at England stiller et lag for første gang i år, IBB Polonias menn. Se hvilke lag som deltar i Champions League i år her.

Som i fjor er 18 lag i hver klasse fra landene som er høyest ranket på CEVs Champions League-liste forhåndskvalifisert til å gå direkte inn i puljespillet fjerde runde. De to siste plassene finnes gjennom opptil tre runder cupspill. Trekningen av disse tre rundene vil skje i morgen onsdag kl. 13:00 i Luxembourg, og trekningen vil bli vist på EuroVolleyTV, sjekk her.

Kl. 13:00 vil det være trekningen av CEV-cupen, og til slutt, kl. 15:30 trekkes Challenge Cup.

Legg igjen en kommentar