Publiserte artikler

Sluttspillagene klare

Det blir Polen som tar den siste ledige plassen i sluttspillet i kvinnenes Volleyball Nations League, VNL. Før den femte og siste runden i puljespillet hadde Italia og Tyrkia sikret seg en plass sammen med arrangørlandet Kina. Dessuten behøvde USA og Brasil vinne bare en av sine tre kamper for å slå følge. Det greide begge to på første forsøk. Brasil slo Italia 3-0, og USA vant over Russland med de samme sifrene. Polen slo sine nærmeste konkurrenter til den siste ledige plassen, Japan og Den Dominikanske Republikk, og da gjorde det ingen ting at de tapte den siste mot Sør-Korea.

Den siste runden ga ellers en del endringer på resultatlisten, som til slutt ser slik ut: 1. Kina, 2. USA, 3. Brasil, 4. Italia, 5. Tyrkia, 6. Polen, 7. Belgia, 8. Den Dominikanske Republikk, 9. Japan, 10. Tyskland, 11. Nederland, 12. Thailand, 13. Serbia, 14. Russland, 15. Sør-Korea, 16. Bulgaria. Se alle resultatene her.

Det betyr at Bulgaria, som rykket opp til VNL fra Challenger Cup til denne sesongen, går ned igjen til European League neste sesong.

Sluttspillet går i Nanjing i Kina 3.-7. juli. Sjekk for billetter her.

Legg igjen en kommentar