Publiserte artikler

VM U21 sandvolleyball

Åsmund Sunde i blokk mot Chile

Verdensmesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1999 og senere er i gang. Mesterskapet går i Udon Thani i Thailand. Det startet med kavlifisering i går og foregår fram til 23. juni. I hver klasse deltar 32 lag i hovedrunden. Disse er delt i puljer på fire, der lagene spiller alle mot alle. De tre beste lagene i hver pulje går videre til eliminasjonsspill med puljevinnerne direkte til andre runde.

Norge har med ett lag i mesterskapet. Det er Karl Jørgen Mosvold og Åsmund Lyngve Vingen Sunde. Disse har fått plass i hovedrunden i kraft av Norges plasseringer i tidligere mesterskap. Laget spilte sin første puljekamp i dag morges. Motstanderne var Iglesias-Droguett fra Chile og endte dessverre med norsk tap 1-2 (21-16, 19-21, 15-10).

Mosvold-Sunde spiller sin neste puljekamp i dag kl. 11:50 norsk tid mot Renato-Rafael fra Brasil, og den siste går i morgen tidlig kl. 5:40 mot russerne Shekunov-Veretiuk.

Mesterskapets hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar