Publiserte artikler

Tilbake til Polen

Andreas Takvam bytter klubb.

I disse tider er det mye flytting av volleyballspillere. En av de som nå bytter klubb og land etter tre sesonger i Tyskland, er Andreas Takvam. I Tyskland har han spilt for VfB Friedrichshafen, der han med laget har vunnet supercupen og cupen alle tre sesongene, men tapt seriefinalene de samme tre sesongene.

Før Andreas dro til Tyskland, spilte han for Kielce i Polen. Nå går han til en annen polsk klubb, nyopprykkede MKS Ślepsk Suwałki. Der får han selskap med en spiller han spilte sammen med i Friedrichshafen, diagonalspiller Bartłomiej Bołądź, som også har debutert for det polske landslaget i vår. Laget har også hentet en internasjonal spiller som opplegger. Joshua Tuaniga har vært en av oppleggerne til USA i VNL i år. Han kommer fra to strake universitetsmesterskap i USA med Long Beach.

Meldingen om Andreas’ overgang kan du lese her.

Legg igjen en kommentar